Kundcase

Ett kundcase - Evas Copybyrå skriver om ID Design 


Pernilla Ström är inredningsarkitekt och designstrateg och har sin kundkrets inom hotell, restauranger, butiker, bostadsföretag och byggherrar. I mån av tid hjälper hon också privatpersoner. Med sin specialkompetens och stora skicklighet kan hon med sina idéer visa kunderna hur färg och inredning hör ihop och att det går att skapa härliga upplevelser med rätt färgsättning på exempelvis hotell.

Pernilla kontaktade Evas Copybyrå för att få hjälp med en personprofil på sin hemsida. Hon ville ha en intressant och tydlig text som lyfte hennes specialkunskaper om hur färger kommunicerar och hur det går att förmedla upplevelser och känsla i en inredning.

Här kan du läsa texten Evas Copybyrå skrivit till I D Design

Så här tyckte Pernilla Ström om mitt arbete:

"Evas Copybyrå har skrivit en professionell presentationstext om min yrkesroll och mitt företagande. Jag värdesätter en beskrivning från en duktig skribent och utomstående part av flera skäl. Eva Werneholm Sundnäs har en bra känsla för vad som är viktigt att lyfta fram och det är inte bara baserat på fakta, utan det är historik och visioner med också, som gör beskrivningen levande. Det blir helt enkelt mer intressant med ett porträtt skrivet av en skicklig copybyrå".
-Pernilla Ström I D Design AB