Eva är snabb, professionell och vet vad jag som kund behöver. Hon kan med de små detaljerna göra så otroligt stor skillnad genom hennes breda kunskaper om hur en text skall skrivas för att uppfattas på rätt sätt.

Bazhemservice -Sofia Karlsson

Eva hjälpte oss på ett fantastiskt sätt i samband med att vi moderniserade vår hemsida.  Hon bidrog med mycket när vi skulle beskriva oss själva och våra uppdrag.

Projektidé - Christer Åhman

Med stort intresse och engagemang genomförde Eva en kundundersökning för oss. Jag blev uppdaterad under hela arbetet och det utfördes snabbt och effektivt. Jag kan varmt rekommendera Eva!

Pebalantto - Camilla Trolle

Vår nya hemsida och Googleannonser behövde nya texter och det hjälpte Eva oss med. Texterna blev väldigt bra, genomarbetade, enkla att förstå och målgruppsanpassade. Jag är djupt imponerad och jättenöjd med både service och resultat.

Stefan Enblom - Hållbarhetscirkeln

Eva levererade effektivt, på utsatt tid och med bra material enligt vår dialog. Enkel att jobba med och rekommenderas varmt!

Marinkraft - Nicolas Broberg

Eva är professionell och lätt att samarbeta med. Jag är nöjd med hennes arbete och kan rekommendera henne.

Eskilstuna advokatbyrå - Kristina Huldt

Eva var effektiv och enkel att ha att göra med. Dessutom väldigt mån om att vara förberedd och informerad om det ämne som hon skulle skriva om.

Viaduct - Andreas Arnström

Allt flöt på bra, personligt möte gick snabbt att boka och mailkontakten var bra. Resultatet blev toppen, vi har till och med fått beröm av både kunder och konkurrenter för vår nya fina hemsida.

Företag & Hemkänsla - Maria Danielsson

Vi hade ett positivt samarbete och jag rekommenderar Evas Copybyrå till fler som behöver liknande hjälp.

PL Ingenjörsteknik - Petter Lidén